Tove Varmeløse Malmberg fik skulderklap og hæder i sit fyrretyvende år i FfI

FREDERIKSHAVN: I fredags - symbolsk på kvindernes internationale kampdag, var der skulderklap og hæder til FfI’s Tove Varmløse Malmberg.

Bag uddelingen af de verbale roser stod kredsformand Villy Nielsen, der i sin tale understregede hvorfor skulderklap og sølvnål netop går til Tove Varmeløse Malmberg.

- I år kan du fejre 40 års jubilæum både som medlem og som træner i FfI Håndbold. Du har, siden du kom til klubben, altså været træner uafbrudt i 40 år. Alene det er jo en helt fantastisk præstation.

- Samtidig med din trænergerning har du selvfølgelig også selv spillet håndbold, bl.a. på klubbens 1. hold. Men det er jo kun en del af dit virke i FfI Håndbold.

- Du har haft en finger med over alt i klubben. Du har været ungdomstræner, seniortræner, bestyrelsesmedlem igennem flere år, og været medlem af ungdomsudvalget.

- Ja, det er faktisk svært at nævne noget klubarbejde, du ikke har været involveret i.

- Du er en kæmpe katalysator, og bidrager til en masse sociale arrangementer for alle i klubben, og går gerne i spidsen for at sikre sammenhold mellem klubbens medlemmer og trænere.

- Du står også forrest, når der skal arrangeres trænerkomsammen osv.

- Gennem dit store engagement er du med til at sikre udvikling og sammenhold blandt alle klubbens medlemmer, og er altid involveret i diverse arrangementer.

- Med din store gejst og entusiasme har du en fantastisk evne til at få folk med på dine ideer.

- Lad mig nævne, at du blandt andet stod bag et kæmpe frivilligt netværk, der var med til at løfte VM i 2015 her i Arena Nord, hvor du, blandt alle de andre opgaver, fik en masse folk til at strikke huer til alle VM spillerne, der kom til Frederikshavn. Nogle rigtig fine huer. Jeg havde selv et par stykker med hjem til mine børnebørn. Alt overskuddet fra de huer der blev solgt, gik til klubbens ungdomshold, via en udlandstur til Slovenien. En tur som du nu, sammen med andre frivillige, har været med at til at arrangere for 5. gang.

- Du er også en af kræfterne bag klubbens Special Olympics hold, som bliver ved med at udvikle sig og nu tæller 23 medlemmer. Også her går du ind i arbejdet med din smittende entusiasme, og giver alle på holdet en fantastisk oplevelse og glæde ved at gå til håndbold.

- Du er en person der formår, at ”smitte” folk og få dem med til at løfte opgaver. Folk vil gerne være med, når du henvender dig. Du er en ildsjæl med kæmpe erfaring på både det arrangementsmæssige og det sportslige område. Du er en person, som FfI håndbold kan være – og er - rigtig stolt af og sætter virkelig stor pris på.

- Du fortjener at få en kæmpe stor anerkendelse for dit store arbejde i klubben, men også for at være med at sætte fokus på, at håndbold er verdens fedeste sport. En sport, hvor der er plads til alle, plads til udvikling af det enkelte menneske, plads til bredde, og ikke mindst kammeratskaber der varer ved. Du har været - og er stadig - en rigtig god ambassadør for håndbolden her i Nordjylland.

Det er mig derfor også en stor glæde, som en beskeden anerkendelse af din store indsats, at kunne overrække dig JHF´s Sølvnål, sagde kredsformanden.

Det er ikke en anerkendelse, man bliver rig af.

Som frivillig leder er man nødt til at hylde det ordsprog, der hedder, at arbejdet bærer lønnen i sig selv.

- Men jeg håber alligevel du vil glæde dig over nålen, og over, at der er mange i din forening og i Jydsk Håndbold Forbund, som sætter rigtig stor pris på din indsats, sagde Villy Nielsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...