KOMMUNEN: Rigtig mange ønsker specielt op mod jul deres guld og sølv vurderet og måske solgt, og det er grunden til, at en af Danmarks opkøbere af guldsmykker og sølv besøger Frederikshavn

Sølv-Skov gæster således Knudepunktet, Suderbovej 2 i Frederikshavn, i dag fra 12-17 og igen i morgen fredag 6. november klokken 11-17.

Tanken om genbrug og genanvendelse er mere populær end nogensinde, og genbrug er også blevet et stort tema også i forbindelse med guldsmykker.

- Man kan sige, at min branche har fået en ny stortid. For år tilbage blev jeg drillet med, at jeg var skrothandler, og i dag er det lige før, den røde løber bliver lagt ud, når jeg melder min ankomst, fortæller Sølv-Skov.

Guldet i guldsmykker er millioner af år gammelt. Det koster en formue at udgrave guld, for der skal rigtig mange ressourcer til. Når guldet endelig når frem til guldsmeden og bliver til smukke smykker, bliver de aldrig smidt væk.

Nogle går i arv i familierne, og rigtig mange smykker bliver solgt til omsmeltning og genbruges til nye smukke smykker.

- Det er nok ikke ret mange, der tænker over, at guld er genbrug og får nyt liv og på ny skaber glæde, når de sælger deres guldsmykker.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...