Kjeld Torbjørn og Vennerne er klar til at give den gas

FREDERIKSHAVN: - Skulle der ikke af naturlige årsager være dejlig varmt midt i maj, så tør jeg godt love, at Slåbrock Band vil fyre grundigt op under publikum på Freddy’s Bar.

Løftet kommer fra Kjeld Torbjørn, der sammen med Slåbrock Band besøger spillestedet i Havnegade i Frederikshavn torsdag 16. maj.

Og der er ikke kun tale om Slåbrock Trio, for ved særlige lejligheder udvides orkestret med både trommer og bas til i alt fem mand.

- Vi håber, der kommer mindst lige så mange, som der plejer på Freddy’s – for det er et rigtig dejligt spillested, siger nu 73-årige Kjeld Torbjørn.

- Og så har vi jo fornøjelsen at præsentere vores nye medlem, Torkild Mørch Albrechtsen, der nu gennem et par måneder er blevet afrettet og dresseret og indviet i vores store bagkatalog, der også omfatter de sange, jeg skrev og optrådte med i det gamle Slåbrock Band for 40 år siden.

- Og som åbenbart huskes endnu – hvor er det dejligt, siger den ikke helt unge forsanger.

Slåbrock Band skal senere på sommeren give to koncerter på Skagen Festival – og som Slåbrock Trio skal de sidst i maj på en lille turne med koncert på Falster, to forskellige steder på Sjælland og en enkelt på Fyn.

- Jeg bliver af og til spurgt, om ikke jeg mærker min alder som en hæmsko. Men jeg svarer aldrig, griner Kjeld Torbjørn, for jeg forstår simpelthen ikke spørgsmålet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...