Bankooverskud går til FfI Fodbold

FREDERIKSHAVN: Bankoklubben Ffi-støtteklub af 2010 besluttede på seneste generalforsamling endnu en gang at kigge til Ffi-fodbolds side med et flot beløb.

- En klub som vores er dybt afhængig af frivillige. Dels i det det daglige, og dels i forbindelse med støtte – moralsk og økonomisk. Derfor luner det hver gang, at bankoklubben Ffi-støtteklub tænker på os, siger formand for Ffi-fodbold Anders Brandt Sørensen.

Bankoklubben Ffi-støtteklub af 2010 støtte gør det muligt for Ffi-fodbold at kunne støtte spillere, som ellers ikke ville have penge til at dyrke en fritidsinteresse.

Desuden er det muligt at give det der ekstra, når spillerne er på tur.

- Vi holder meget af at spille banko i støtteklubben og vi er glade for at kunne støtte Ffi-fodbold. Derfor er det rigtig positivt, at støttekronerne går til at endnu flere kan dyrke sport, siger Jette Bruun Christensen, kasserer i Bankoklubben Ffi-støtteklub af 2010.

De 25.000 støttekroner stammer fra overskuddet til bankoaftenerne i Bingohallen, Hobrovej 7, hvor der spilles en gang om ugen.

- Vi har mange medlemmer i Ffi-fodbold. Jo flere der er på hver årgang, jo sjovere er det også at komme til fodbold. Derfor er støttekronerne til mindre bemidlede en god ordning for hele klubben, siger Anders Brandt Sørensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...