Motion er sund - og det var der enighed om i Frederikshavn onsdag

FREDERIKSHAVN: Onsdag 10. oktober blev Sindets Dag skudt i gang for fjerde år i træk i Frederikshavn Kommune - og det skete som altid med gode danske sange.

I år havde Knud Erik Thrane og Bakkelykoret taget afsæt i Kim Larsens store bagkatalog og sluttede seancen med fire skønne sange af med den livsbekræftende Åh Mañana.

Som de tidligere år afvikles Sindets Dag som en naturlig dels af verdensdagen for Mental Sundhed.

Arrangementet blev indledt i foyeren til Det Musiske Hus i Frederikshavn, og som altid var dagen for alle, og med fri entre.

Bag arrangementet stod mange lokale aktører indenfor psykiatri og misbrug - Psykiatri Fællesskabet - i tæt samarbejde med Frederikshavn Kommune.

Igen i år var der sat fokus på motion, og som tidligere blev der holdt et "psykelløb" på 10 km samt en gåtur på 3 km under temaet: Unge og psykisk sundhed.

Borgmester Birgit Hansen åbnede festen med en peptalk, der faldt i god smag hos de mange tilhørere i den propfyldte foyer.

Og hun lovede at give dem alle sammen baghjul, når først psykelløbet blev skudt i gang.

De gjorde borgmesteren i øvrigt selv - men hun var lynhurtigt i pedalerne igen.

Udover cykelløb og gåtur bød dagen også på en fortællekoncert med SIND-ambassadør Mathilde Falch samt et foredrag med afsæt i mobning på nettet ved Szhirley.

Formiddagen havde budt på et Ungearrangement for 9. og 10. klasser og ungdomsuddannelser i Frederikshavn Kommune.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...