Fjernevarme til Kilden kræver 123 tilmeldte husstande. Der mangler stadig 51

FREDERIKSHAVN: Det er tid for husejerne i Kilden at træffe beslutningen, om de vil tilmelde sig den billige, nemme og grønne fjernvarme til kampagnepris.

Frederikshavn Varme A/S er i skrivende stund oppe på 72 ud af de 123 tilmeldinger, der skal til, for at Frederikshavn Varme kan sende sagen til endelig afgørelse hos Frederikshavn Kommune.

- Vi er ikke langt fra målet i forhold til antal tilmeldinger. Derfor giver vi nu de resterende husejere i Kilden mulighed for at kunne tilmelde sig fjernvarmen efter nytår – men det bliver ikke til den favorable kampagnepris, som vi kører indtil 31. december, fortæller forsyningschef Lars B. Østergaard.

Hvis Frederikshavn Varme ikke når op på de 123 tilmeldinger inden nytår, vil garantierne for de fyr, der går i stykker, bortfalde. Dette skyldes, at Frederikshavn Varme af juridiske årsager kun kan stille garantien, hvis 40 procent af husejerne i Kilden tilmelder sig indenfor kampagneperioden.

Husejerne i Kilden, der har tilmeldt sig fjernvarmen, vil fortsat få tilkoblet til kampagnepris, såfremt at Frederikshavn Varme når op på de 123 tilmeldinger i det nye år.

Der er på nuværende tidspunkt ikke sat en slutdato for, hvornår husejerne i Kilden senest kan tilmelde sig fjernvarmen. Det er noget, som Frederikshavn Varme vil følge op på i starten af år 2019.

- Vi går ind for den miljøvenlige og næsten vedligeholdelsesfrie fjernvarme til lave og stabile priser, og vi håber derfor at modtage de sidste tilmeldinger snarest, afslutter Lars B. Østergaard.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...