Men den hyggelige fællessang er tilbage igen i 2020

FREDERIKSHAVN: Julen nærmer sig - året går på hæld, og det gælder også Morgensang på Frederikshavn Bibliotek, som har sidste møde omkring klaveret og sangbladene fredag 6. december kl. 10.

Den hyggelige fællessang vender heldigvis tilbage i det nye år.

Det er vist ikke helt forkert at udnævne de månedlige morgensangstræf på Frederikshavn Bibliotek til en fast tradition. Hver gang er der godt fyldt op på bibliotekets første sal, hvor ca. 40-50 sangglade dukker op den første fredag i måneden. Deres fælles præference er glæde ved at synge, for der er nemlig ingen krav og forudsætninger for at deltage.

Fællessangen styres sikkert af medlemmer fra Frederikshavn Mandskor, som til hver gang har udvalgt aktuelle bud på sange fra den store danske sangskat. Det vil sikkert heller ikke være helt forkert at forvente, at temaet for den sidste Morgensang inden jul og årsskifte, kommer til byde på både salmer og sange om disse to temaer.

Heldigvis fortsætter Bibliotek & Borgerservice sit samarbejde med mandskoret i det nye år, så allerede fredag den 3. januar bliver der taget hul på en ny runde Morgensang.

Der er fri entré til morgensangen og bagefter er der kaffe.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...