Byens liv: 9. oktober er det arbejdspladsernes motionsdag, og i dagens anledning kan du og din virksomhed helt gratis booke en instruktør til at undervise jer over nettet

Corona-krisen har sat negative spor i danskernes idrætsdeltagelse, og for folkesundhedens skyld skal arbejdspladserne i stigende grad tænkes ind som arena for kollegamotion, lyder anbefalingen fra firmaidrætten.

I forbindelse med Arbejdspladsernes Motionsdag 2020 sørger Dansk Firmaidrætsforbund derfor for, at du og dine kolleger - meget let - kan dyrke en aktiv pause med hjælp fra en digital træningsinstruktør.

- Tiltaget er gratis at stemple ind i, og alle arbejdspladser eller en afdeling er velkomne til at booke tider af et kvarters varighed på www.amdag.dk. Dernæst tager vi en kort dialog om, hvilken teknisk løsning som passer bedst. Dette varierer jo, men vi garanterer instruktører i topform, uanset om de optræder live på Facebook, Zoom, Microsoft Teams eller virksomheders egne intranetsider. Og så er det bare med at følge instruktørens anvisninger, siger digital kollegamotions-koordinator og udviklingskonsulent i Dansk Firmaidrætsforbund, Karina Sveistrup Povlsen.

Hun understreger, at omklædning til træningstøj ikke bliver nødvendig.

- Fokus er på at dyrke sammenholdet, og I får en fest, uanset om I befinder jer på et kontor, et værksted eller i en fabrik. Vi kickstarter en national bevægelsesbølge 9. oktober, og vi ved, at såfremt en arbejdsplads sætter kollegamotionen i centrum, så blomstrer fællesskabet, siger hun.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...