Robin Hood og hans fredløse mænd deltager også

FREDERIKSHAVN: Herregården Knivholt er som tidligere år også her i 2019 ramme om et sankthansarrangement - endda med fredløse Robin Hood fra Knivholtskoven og nogle af hans håndgangne mænd.

Bag arrangementet står Knivholts Venner.

- Der er mange traditioner rundt om i landsdelen når det gælder sankthansbål, fortæller formanden for Knivholts Venner, John Oscar Sørensen.

- Og vi fortsætter selvfølgelig også med vores tradition på Knivholt Hovedgård, hvor bålet er på plads ude i søen.

- For mange frederikshavnere og andre har det altid været en stor tradition at møde op til bålet på Knivholt, - og vi forventer da også, at der igen i år vil være mange, der valfarter til gården til vort arrangement, hvor der også er sørget for hygge til hele familien, fortsætter John O. Sørensen.

Netop på grund af børnene starter man allerede op med aftenens aktiviteter ved 18-tiden, hvor der bliver gang i bålgryderne, der er opsat til børnene, hvor de gratis kan riste alle de skumfiduser, de ønsker sig.

Robin Hood og selvfølgelig også aftenens heks kommer forbi og ”leger” med børnene. Måske vil heksen nok ikke altid være lige skøn at være i nærheden af.

Inden båltalen vil der være fællessang, - en sang, som også børnene kender, ”Jeg ved en lærkerede”

Aftenens båltaler er i år sognepræst for Flade og Gærum kirkesogne, Bruce Kent Steuer.

Herefter fragtes heksen ud til øen, og sendes til Bloksbjerg med bål og brand, mens Midsommervisen lyder ud over Knivholt.

Der vil gennem aftenens forløb også være mulighed for at købe grillpølser, pandekager, kaffe, kage, øl og sodavand.

- Vi håber der er mange, der tager mod vores invitation til bål på Knivholt, siger John O. Sørensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...