Seniorkoret betaler husleje til Abildgaard Kirke gennem det årlige loppemarked

FREDERIKSHAVN: Seniorkoret, Frederikshavn, Ældre Sagens sangkor, der øver hver fredag i Abildgaard Kirkes store sal og som får lokalet stillet til rådighed vederlagsfrit, yder til gengæld herfor en indsats ved det årlige marked i kirken.

I år er det 25. gang, Abildgaard Kirke afholder marked. Markedet, der i år, finder sted den 18. august byder også i jubilæumsudgaven på mange aktiviteter for hele familien.

Seniorkoret Frederikshavn, Ældre Sagens sangkor, har som de seneste år ansvaret for "Loppemarkedet" og er derfor naturligvis interesseret i at der bliver så mange "loppeting" som muligt at omsætte. Loppemarkedet er en del af den betaling koret yder for at benytte Abildgaard kirke som øvelokale.

I år er på nuværende tidspunkt kommet alt for få loppeting ind i forhold til de forrige år hvilket kan skyldes flere ting, for eksempel at loppemarkeder findes mange steder i Frederikshavn og omegn.

Men det korte af det lange er, at hvis man har ting, der egner sig til salg på Abildgaard marked, er vi meget interesseret i at aftage dem til videresalg på markedet. Hvis man ikke er i stand til at aflevere effekterne selv er sogne medarbejder Inge Andersen fra Abildgaard kirke kontaktpersonen og tingene kan blive afhentet tirsdag eller torsdag i uge 33.

Overskuddet fra markedet går til kirkeligt arbejde i Tanzania og i Cambodja.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...