Præcis klokken 16 på fredag d. 14. August indvies byens helt nye samlingscene.

Borgmester Birgit Hansen “klipper snoren” og byder velkommen i vores nye unikke byrum på Kallstorvet.

Herefter vil der være musikalsk underholdning af landskendte Marie Carmen Koppel.

Under koncerter er FREDERIK vært ved lidt godt til ganen, så længe lager haves.

Føtex Frederikshavn, Jerrys og FREDERIK er nemlig gået sammen om indvielsen, hvor der bydes på røde pølser, fadøl samt is og saftevand til de yngste.

Forplejningen er naturligvis gratis, og vi håber at alle vil holde passende afstand, når lokale ildsjæle fra henholdsvis Frivilligenheden Frederikshavn fra Nordjyllands Beredskab samt De Grønne Pigespejdere, Hørkær hjælper med serveringen.

- Vi glæder os over, at det nye oplevelses - og samlingspunkt er færdigt, og ikke mindst at kvaliteten samt designet på siddemøbel og scene er fantastisk flot.

Takket være Sallingsfondenes flotte donation, som vi har modtaget er kvaliteten af scenen blevet løftet til et højt niveau inkl. komplet “plug in” lys og lyd pakke.

Stor tak til de indvolverede samarbejdspartnere, som har udført det faglige arbejde og været garant for god kvalitet.

Vi håber, at det nye samlingspunkt i gågaden langt ind fremtiden, vil byde på masser af gratis oplevelser og anvendes af vores mangfoldige foreningsliv samt eventsaktører mv. opvisning, præsentationer, indenfor musik, kunst og kultur mv. fortæller en smilende handelschef i FREDERIK, Dan Kobberup.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...