Det populære gavekort som både kan anvendes i butikker, spisesteder og til oplevelser på Læsø samt i Sæby og Frederikshavn fortsætter væksten

FREDERIKSHAVN: Kunderne vil gerne handl lokalt og købe vores populære elektroniske gavekort til 3 destinationer og over 200 modtagersteder. Sådan lyder det fra Dan Kobberup. handelschef i FREDERIK, Handels- og Virksomhedsforening, i en pressemeddelelse.

- Vi er gået ind i slutspurten hvor over 30% af årets salg historisk er i november og december, så det er dejligt at status per 6 .december viser et samlet salgs indeks på 115.

I toppen af gavekortssalget ligger Føtex fortsat med stabil føring med en salgsomsætning på over kr. 1.4 mio.

FREDERIKs eget kontor indtager 2. pladsen og har netop rundet kr. 1 mio. så der er travlhed med salg til områdets virksomheder, foreningsliv samt personaleforeninger som bl.a. er fra Round Table, Scanel Klub342, Spar Nord, Falck Frederikshavn ”Spætten” og Sparekassen Vendsyssel mfl.

I Sæby er det Kon-Tur som har solgt flest gavekort, stærkt forfulgt af Meny og på Læsø er det Min Købmand som har solgt flest efterfulgt af Super Brugsen i Byrum.

FREDERIKs elektroniske gavekort har eksisteret siden 2006 og det har siden jf. regnskabet 2019 lokalt genereret en omsætning på hele kr. 53.118.979 mio.

- Vi sætter stor pris på at både Læsø og senest også Sæby Handel siden august har valgt at indgår i et strategisk samarbejde, så vi sammen kan sikre omsætning bliver i vores område. Samarbejdet er ligeledes en styrkelse af gavekortet og gør det mere attraktivt for kunderne som kan vælge mellem tusindvis af produkter og oplevelser.

- Det er flere modtagersteder end både Aalborg City og Hjørring Handel kan tilbyde kunderne med deres gavekort afslutter handelschef Dan Kobberup.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...