Kommunen på jagt efter gode bud på årets sportsmand og årets ildsjæle inden for en række kategorier

KOMMUNEN: Kender du en fantastisk frivillig? En dygtig sportsmand? Eller måske en person, der virkelig gør en forskel for integrationen? Så indstil vedkommende til Årets Prisfest

Hvert år hylder Frederikshavn Kommune ildsjæle inden for sport, kultur, sundhed, frivillighed og integration med en stor prisfest, der løber af stablen til foråret.

- Det er så vigtigt at fejre de mennesker, der gør en stor indsats – og dem har vi heldigvis virkelig mange af her i kommunen, siger borgmester Birgit Hansen, der står for selve prisuddelingen til prisfesten.

Derfor leder Frederikshavn Kommune efter ildsjæle, der fortjener at blive indstillet til årets priser – og eftersom der skal uddeles hele otte priser, håber man, at borgere fra hele kommunen vil indstille kandidater.

- Vi skal have alle navne frem i lyset – så skriv endelig ind, hvis du kender nogen, der skal nomineres, lyder opfordringen fra borgmesteren.

Der uddeles følgende priser:

Godt Gået prisen: Til den exceptionelle sportspræstation – uddeles både til hold og til enkeltpersoner, som har vundet mesterskaber, er udtaget til landshold eller på andre måder har gjort sig særligt bemærket i 2019.

Hædersbevisningerne: Her har vi hele fire priser til årets individuelle præstation, årets bedste hold, årets bedste lederpræstation og årets kulturtalent/oplevelse fra 2019. Hver hædersbevisning kommer med en pulje på 10.000 kroner.

Frivillighedsprisen: Prisen kan gå til både borgere, foreninger, institutioner og organisationer, der virkelig har gjort en forskel gennem sit frivillige arbejde i Frederikshavn Kommune i 2019. Prisen er på 10.000 kroner.

Sundhedsprisen: Prisen kan gå til både borgere, foreninger, institutioner og organisationer, der har gjort en særlig indsats for at fremme sundheden i Frederikshavn Kommune i 2019. Prisen er på 10.000 kroner.

Integrationsprisen: Prisen kan gå til enkeltpersoner, foreninger og grupper, som via deres indsats har været med til at fremme integration og ligestilling i Frederikshavn Kommune i 2019. Prisen er på 10.000 kroner.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...