Stand up paddle, havnebade og nye kajaktiviteter går igen i mange af de ansøgninger Nordea-fonden har modtaget fra Nordjylland

FREDERIKSHAVN: Det er bogstaveligt talt væltet ind med ansøgninger til Nordea-fondens 50 millioner kroner store kystpulje inden ansøgningsfristens udløb for anden og sidste ansøgningsrunde 1. juli.

Og med 207 ansøgninger modtog fonden mere end dobbelt så mange ansøgninger, som i første runde, hvor 101 ansøgninger kom ind.

37 af forslagene kommer fra Nordjylland som ikke gjorde så meget væsen af sig selv i første runde.

Derfor var Nordea ude at opfodre nordjyderne til at tænke ud af boksen - og den opfordring, er der altså 37, der har fulgt.

Gennemgående for de nordjyske forslag er aktiviteter som stand up paddle, havnebade og nye kajaktiviteter.

- Vi har et ønske om at fordele midlerne langs alle landets kyster. Vi har modtaget mange gode forslag, og glæder os nu til at gå hvert og et grundigt igennem, så vi kan vælge de bedste forslag ud, siger kommunikationschef Tine Wickers, Nordea-fonden, der støtter gode liv.

Til september melder Nordea-fonden ud, hvilke ansøgninger fra første runde, der får tildelt midler til deres projekt, mens ansøgerne fra den netop afsluttede anden runde får besked i oktober.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...