Havnefesten i Ålbæk blev bogstaveligt talt skudt i gang.

Det var med et stort brag fra salutkanonen, som blev affyret af Steen Sørensen der dermed markerede, at nu havnefesten var i gang.

Dermed er havnefesten efter mere end 20 års fravær tilbage i Ålbæk. Alt er næsten som i de gode gamle dage. Med rigtig mange aktiviteter for børnene, også det traditionsrige tovtrækkeri, det populære søslag er vendt tilbage, ligesom Pirat Kroen i fiskeauktionen også er genåbnet og allerede velbesøgt.

Kanonen blev affyret kort efter Peter E. Nielsen i sin egenskab af formand for Ålbæk Handels- & Håndværkerforening officielt havde åbnet havnefesten, hvor han roste initiativtagerne og ildsjælene bag havnefesten, Dennis Larsen, Jesper Nielsen og Daniel Christensen, for det store arbejde de havde lagt i, at få det hele på plads, men der var også en tak til hele Ålbæk og omegn for, at have mod og vilje til at sætte det imponerende arrangement på benene, og ønskede alle held og lykke med og et ønske om at det må blive en fast tilbagevendende begivenhed i Ålbæk.

Der vil hen over weekenden være en masse god musik med bl.a Tom Donovan, Mads Toghøj, Lune Carlsen, High Stakes, Per Andersen, Attention Please og Dennis Nilsen. Mad og drikke er der også rigeligt af på det gl. skibsværft, hvor man alle dage både kan spise frokost og aftens mad, eller gøre en god handel i en af de mange boder på kræmmermarkedet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...