Hasan Isiklis nye restaurant tager mod de første gæster torsdag kl. 16

FREDERIKSHAVN: I morgen torsdag er en stor dag for Frederikshavns nyeste skud på restaurant-stammen, for her åbner Black Stone i Hånbækcentret. Det sker kl. 16.

Bag den nye restaurant står Hasan Isikli, der de seneste 14 år år har drevet Gærumvejens Pizza med med stor veneration over for håndværket.

Og den veneration overføres helt naturligt til den nye restaurant, der retter sig mod et langt bredere publikum med et stort og velassorteret menukort, hvor steaks serveret på sorte stentallerkener vil være et gennemgående tema - deraf restaurantens navn - Black Stone.

- Det var selvfølgelig lidt vemodigt at sige farvel til Gærumvejens Pizza, som har været mit omdrejningspunkt de seneste 14 år, men jeg glæder mig til at vi nu kommer i gang her i Hånbækcentret i de meget større lokaler, siger Hasan Isikli.

Han har lejet de lokaler, der tidligere husede Spar Nord Banks filial.

Lokalerne har været gennem en kæmpe renovering og er udbygget med et spritnyt åbent køkken, hvor Hasan Isikli og hans ansatte trylle lækkerier frem og en stemningsfuld restaurant med plads til 100 gæster.

Med skydedøre vil man kunne lukke restauranten af i to afdelinger, så der vil kunne køre et mindre selskab på 30 i et separat lokale.

Hasan Isikli har haft den store tegnebog fremme for at skabe de mest fuldendte rammer for den nye restaurant.

- Men nu er vi i mål og vi glæder os til at komme i gang, siger han.

Restauranten vil have åbent alle hverdage fra 9-22 og weekenddage fra 11-22.

Dagen indledes med en stor brunchbuffet og senere på dagen byder menukortet ind med mange muligheder - sågar en kop Lavazza-kaffe.

Netop i disse dage med det super gode vejr er det en fornøjelse, at der er skabt et stort indhegnet udeområde med plads til 55 spisende.

- Vi har kun et hængeparti, som desværre er selvforskyldt. Jeg havde regnet med at jeg uden videre kunne overføre spiritusbevillingen fra Gærumvej til Hånbækcentret.

- Men sådan spiller klaveret ikke og da vi er kommet ind i ferietiden, tager det lidt længere tid at få den del på plads. Så vi må nøjes med at tilbyde sodavand ind til vi har bevillingen, siger Hasan isikli, som selvfølgelig ærgrer sig.

- Men alt er klart, så vi kan tappe øl fra hanerne eller åbne vinflaskerne ligeså snart tilladelsen er i hus.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...