FFK-centret fyldt med sultne unge spillere

FREDERIKSHAVN: Køkkenet og madsalen i FFK-centret skulle for alvor stå sin prøve på cuppens førstedag.

Og den kom imponerende flot i mål - også selv om man under frokosten måtte hente ekstra mad ind tre gange.

- Spillerne kunne åbenbart lide det de fik, så det fik altså ben at gå på, siger Hanne Risom, som sammen med Lotte Marquard har været faste madtilforordnede siden 2004.

De er udstyret med rigtig gode hjælpere og supporteret af rigtig mange frivillige når det for alvor går løs.

- Ved frokosten havde vi 2200 til spisning og da menuen her i aften byder på bøf bernaise med nyopgravede kartofler, så er jeg sikker på, at der kommer lige så mange, sagde Hanne Risom, da vi traf hende ved 17-tiden, lige da FFK-centret havde slået dørene op.

Fra 17 til 19.30 går det slag i slag.

Spillerne skal have det, de kan spise og helst ikke mere på tallerkenen end de kan få indenbords.

- Belært af tidligere års erfaringer har vi i år lavet et særskilt salatbord - og de hjælpere, vi har til at håndtere affaldet siger, at der er blevet mindre at slæbe rundt på. Så der er altså mindre madspild på denne konto, siger Hanne Risom.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...