Strandby Havn viser det første røde hus frem 31. august

STRANDBY: Lørdag den 31. august inviterer Strandby Havn til åbent hus, hvor man kan se nærmere på det første erhvervsbyggeri i projektet ”De røde Huse.”

Idéen og skitserne til De røde Huse har eksisteret længe, og nu kan man få syn for sagn.

Det første af i alt seks mulige erhvervsbygninger er nemlig opført, og Strandby Havn inviterer erhverv og andre interesserede til åbent hus lørdag 31. august fra 10-14.

- Det er meget uformelt, og vi håber, at alle, der er interesseret i projektet eller bare nysgerrig på bygningen, kigger forbi.

- Flere af de håndværksmestre, der står bag opførslen, vil være til stede samt Strandby Havn og Peter Sørig Renovation, der har opført det første hus, siger Christian Heidemann Andersen, Havnechef S/I Strandby Fiskerihavn.

Projektet ”De røde Huse” omfatter opførelsen af seks erhvervshuse i størrelsen 58 – 196 kvm og 14 fritids-/grejhuse i hjertet af Strandby Havn lige ud til indsejlingen.

Projektets udvendige facader er defineret med inspiration i de gamle fiskerlejer i den svenske og norske skærgård.

Der er allerede indgået lejeaftale på de 14 fritidsgrunde, hvor otte ud af 14 huse er opført.

Det første erhvervsbyggeri står nu færdigt, og der er fortsat fem unikke grunde ledige.

- Det er en placering til kaj med en unik havudsigt, som jeg ikke tror, man finder flere ledige arealer til i Nordjylland. Vi er tæt på havnemiljøet og dets mange aktiviteter, og det er et fantastisk miljø at være i. Vi håber, at vi med et åbent hus kan vække interesse hos andre virksomheder, som vil blive en del af dette miljø.

- Vi deler meget gerne vores erfaringer og tegninger med andre erhvervsdrivende, siger Peter Sørig, der står bag opførslen af det første færdige erhvervsbyggeri.

Foruden de røde huse bliver der opført et udsigtstårn, som forventes færdig inden for de næste uger, samt en legeplads, som forventes klar til næste sommer.

- Tanken er, at vi vil skabe en oase midt i havnen, som vi gerne vil invitere både erhverv, foreninger og private til at tage del i, siger Christian Heidemann Andersen.

Åbent hus finder sted på adressen Isingvej 15.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...