Fabelagtig fest i næsten tørvejr

FREDERIKSHAVN: Der var udsolgt til Rock i Frederikshavn i år, og da Nephew lagde ud allerede kl. 13 stod hovedparten af de 5.000 gæster parat til at komme ind på pladsen, da portene åbnede kl. 12 lørdag.

Mange var kommet for at høre musik, spise og få lidt at drikke.

Men alle var kommet for at høre årets hovednavn Nephew - og de blev ikke skuffede.

Nephew fik en stormende velkomst, da de gik på scenen, og med deres intensive rock fik de Knivholt til at vibrere.

På den bette scene som var rykket udenfor, stod Rasmus Nøhr klar med lækkert musik, som gæsterne kunne hvile ørene til, inden Østre Gasværk med René Gerrick i front gav den gas på den store scene.

Sommer og sol, var det ikke ligefrem da Birthe Kjær & Feel Good Band gik på scenen, men med gode gamle dansktopmelodier og sange som de fleste kender Birthe Kjær for, kom solen alligevel frem over festpladsen.

Wafande & Shaka Loveless var de unges helt store idoler, og begejstringen ville ingen ende tage da unge frederikshavnske Camille, som vi følger i åndeløs spænding i Voice Junior på Kanal 5, sang duet med sin coach Wafande.

Her sikrede hun sig i øvrigt adgang til semifinalerne senere lørdag aften, så der er grund til at følge den unge rockpiges videre færd næste lørdag,.

På den bette gav Sko & Torp gæsterne et lille pusterum da de annoncerede, at de kun ville spille deres gamle kendte sange.

Lars Lilholt Band havde også de gammelkendte numre med, som publikum kender og kan synge med på. Med sig havde han Malene Mailand ved sin side, når der skulle synges duet.

Double D holdt gang i ilden, på den bette scene, inden Queen Machine gav den fuld skrue og lukkede Rock i Frederikshavn 2019, med en proppet fyldt festivalplads.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...