Årets fedeste havefest, som Rock i Frederikshavn kalder sig, blev som andre festivaller og musikarrangementer desværre også aflyst i år.

Derfor fik folkene bag Rock i Frederikshavn den ide, at de ville flytte havefesten ud i haverne, så der alligevel blev fest i byen. Sammen med Drinx, som er sponsor, blev der sammensat en række gode tilbud på drikkevarer, som man tilbød at bringe ud til festerne.

Og opbakningen var fantastisk. Der blev solgt hele 200 pakker, og 100 af dem blev lørdag leveret til havefester i hele området incl. Sæby, Strandby og Østervrå. To store lastbiler, en varevogn og to personbiler stod for leveringen og det var ægte festivalstemning man blev mødt med.

Havde man købt en af Drinx pakkerne, deltog man også i lodtrækningen om 30 minutters live optræden af Danni Mikkelsen i ens egen have.

Blandt de heldige vindere var Helle og Peter Jørgensen, som lørdag eftermiddag på Atletikvej, fik besøg af den store Drinx lastbil og Danni Mikkelsen, som satte ekstra gang i festen.

- Det er en fast tradition, at vi er en stor flok af både unge og gamle, der mødes til forfest inden vi skal til rock. Så selvfølgelig skulle vi da også mødes i år, selvom den store fest blev aflyst. Vi har bestilt drikkevarer fra Drinx og mad fra Smørgåsen, og så er det jo helt fantastisk at vi også vinder musik til festen. Vi er tolv voksne og syv unge, og så har vi inviteret naboerne til at komme ind til musikken fortæller Peter Jørgensen.

Også på Golfvej hos Thomas Lodberg Hansen og Rikke Juul Larsen kom musikken forbi.

- Det er en tradition at vi mødes til Rockfest, og vi plejer at købe VIP billetter. Da vi næsten lige er flyttet ind, tænkte vi at det kunne blive en slags indflytterfest. Vi vil gerne støtte op om arrangementet, da det er vigtigt for byen, og vi er klar igen til næste år fortæller Thomas Lodberg Hansen.

Danni Mikkelsens sidste optræden var til havefest på Vesteråsene, med flot udsigt over markerne.

Det var Thomas Jensen der var den heldige vinder af musikken.

- Vi har været med hvert år, siden det hed Rock på Knivholt med Lars Lilholt og Shubidua. Vi er en fast flok, som skiftes til at holde forfest. I år skulle det holdes hos en af naboerne, og så var det jo helt fantastisk at jeg vandt musik til festen fortæller Thomas.

Efter sidste levering, var det en lidt træt Nicolai Smith Hansen fra Rock i Frederikshavn, der kunne se tilbage på en hyggelig dag.

- Vi er helt vildt glade for at man har taget så godt imod vores initiativ. Det betyder meget for os at vi kan holde festen i gang, og mærke at der er opbakning til arrangementet. Og sikken en feststemning vi har mødt. Der er virkelig gjort noget ud af arrangementerne, med udsmykning, telte og et sted havde man designet egne VIP kort til deltagerne. Det har været super sjovt at være med rundt og vi glæder os til næste år, hvor vi kommer endnu stærkere tilbage fortæller Nicolai Smith Hansen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...