Da MyHome brændte den 5. august, påvirkede det også søstrene Kirsten og Helle Basballe’s klinik Ro&Velvære, som var en del af lokalerne hos Loop. Som en midlertidig løsning flyttede de tilbage i deres tidligere lokaler, på den anden side af gaden.

Kun en måned efter branden kunne de den 9. september slå dørene op til den nye klinik i Danmarksgade Nord - i de lokaler hvor der sidst var musikforretning.

Begge søstre er uddannede pædagoger, og det var under deres uddannelse i Hjørring, at de samtidig tog uddannelsen som RAB godkendte certificerede kranio sakral terapeuter. RAB godkendelsen får man som alternativ behandler, hvis man opfylder krav fra styrelsen for patientsikkerhed om bl.a. uddannelse i psykologi og sygdomslære.

Oprindeligt er de frederikshavnere, men de startede deres klinik i Hjørring i 2016, hvor de begge var bosat i forbindelse med uddannelserne. Men da Helle fik småbørn, valgte hun at flytte tilbage til fødebyen i 2018, og derfor flyttede klinikken med.

Arbejdet i klinikken har søstrene delt skarpt imellem sig. Helle der er småbørnsmor, har en stor interesse i at hjælpe og behandle babyer, børn og mødre. Det er små babyer som næsten lige er født, der kommer ind med skævheder og problemer med at kunne dreje hovedet. Senere kan det være maveproblemer og problemer med at sove der arbejdes med. Hos de lidt større børn er det ofte specielt sensitive børn eller børn med hypermobilitet, som kan hjælpes med trykmassage.

Kirsten tager sig af de større børn og voksne, som hjælpes for stress og indre uro, smerter i nakke, ryg samt problemer med hovedpine. Det kan også være vedholdende smerter efter en diskusprolaps, som kan lindres med kranio sakral terapi og bindevævsmassage. Hos de lidt større børn, som ofte sidder alt for længe ved computeren, er det ofte problemer med nakkesmerter, koncentrationsbesvær og hovedpine der behandles.

Det er også muligt for virksomheder at tegne et abonnement, hvor medarbejderne kan få en månedlig, forebyggende massagebehandling for at modvirke stress, nakke- og rygsmerter.

Klinikken i Danmarksgade 40a har åbent alle dage på nær søndag. Torsdag holdes der åbent helt indtil kl. 21.00.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...