Helle Storch er nu tilbage i Frederikshavn hos home, hvor hun startede sin mæglerkarriere

FREDERIKSHAVN: Mange yngre mennesker gør det. Vender hjem til den by, hvor de er født og opvokset efter at have været væk en årrække for at tage en uddannelse. Og nu er Helle Storch også vendt hjem - til Frederikshavn. Ikke for at bygge ’rede’ men for igen at sælge boliger hos byens home-butik.

Efter en afstikker på et par år til home i Sæby er hun nu igen landet på hjemmebanen i Frederikshavn.

Dér hvor hendes karriere startede.

- Da jeg så stillingen hos home, tænkte jeg, at jeg meget gerne ville tilbage til ’min’ by og mit netværk, som jeg har bygget op gennem snart 33 år i branchen, siger 52-årige Helle Storch.

Hun er uddannet advokatsekretær og blev ansat i Jan Sørensens Ejendomshandel 1. marts 1986. I 1990 kom den selvstændige ejendomsmæglerbutik med i home-kæden.

- Jeg var der i alt i 16 år, og jeg er altid blevet kaldt ’Helle home’ - så min ring er sluttet, fortæller en glad Helle Storch.

Men hun har også været ude og mærke andre græsgange.

Hele to gange er Helle Storch blevet ’headhuntet’. Først til EDC i Frederikshavn, hvor hun var ansat i to år og så videre til Nybolig Frederikshavn i 13 år, heraf fem år som medindehaver.

Hos home Frederikshavn har de haft forrygende travlt i det seneste år, og intet tyder på, at det stopper lige foreløbig. Det er baggrunden for ansættelsen af Helle, fortæller ejendomsmægler og partner i butikken Martin Kanstrup:

- Vi har ansat en erfaren supersælger for at yde den bedst mulige service til både boligsælgere og -købere i området, fortæller Martin og uddyber:

- Helle har erfaring og resultater fra mæglerbranchen, der er guld værd, så det er så fedt, at hun nu er med på home-holdet hos os i Frederikshavn, slår han fast.

Et godt netværk er også guld værd i ejendomsmæglerbranchen, og Helle Storch er en mester i at netværke. Hun er både med i ’Morgenfruerne’, som er et erhvervsnetværk for kvinder, og i ’Lionesserne’ under Lions Club Frederikshavn.

Fritiden nyder hun sammen med familie, venner, lange traveture med hunden og fitness.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...