Lasse Rimmer har sit nyeste show med sig til Frederikshavn

FREDERIKSHAVN: Fredag 8. november 2019 besøger komikeren, Lasse Rimmer, Det Musiske Hus,

Med sig til Frederikshavn har han sit nye og hidtil mest personlige show.

Det har fået titlen ”Færre end 3”, og her tager Lasse Rimmer livtag med kærligheden og parforholdets mange udfordringer, men på et niveau, de fleste af os ikke er vant til at slås med.

Afsættet er nemlig dybt alvorligt: Lasse Rimmers show tager udgangspunkt i, at hans kommende hustru Line er hjertetransplanteret - og når man lever med et andet menneskes hjerte, så lever kærligheden også på lånt tid.

Emnet er alvorligt, selv om showet er fuld af latter, overskud og kærlighed.

- Jeg ser meget frem til at stå alene på scenen i Frederikshavn med et helt show. Det har taget mig næsten to år at skrive det. fordi det bygger på mit private liv med Line og den virkelighed, vi lever i.

- Jeg har naturligvis talt meget med min kommende hustru om indholdet i showet, og der er fuld opbakning til både betragtninger og pointer, ligesom hun godt ved, jeg kommer til at dele private ting fra scenekanten.

- Jeg er akut bevidst om, at hendes sygdom sætter hele vores samliv på spil. Skal vi eksempelvis have børn? Skal vi prøve at blive tre? Eller skal vi være bare være os to - færre end tre? Det her er uden sammenligning både det vigtigste show, jeg nogensinde har skrevet - og det bedste, siger Lasse Rimmer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...