3000 af 5000 billetter til koncerten 8. juni er allerede solgt

FREDERIKSHAVN: 3000 Rock i Frederikshavn-billetter blev solgt på rekordtid. Folkene bag Rock i Frederikshavn glæder sig over årets billetsalg.

Sportens Venner opfordrer alle til at skynde sig, hvis man endnu ikke har købt billet.

Der er allerede solgt 3000 billetter, og det er med at købe en billet, hvis man vil sikre sig en billet til til Rock i Frederikshavn lørdag den 8. juni på Knivholt Hovedgaard.

Der er sat 5.000 billetter til salg til 12 timers nonstop musik, fest og dans på gårdspladsen og rundt omkring på Knivholt Hovedgaard.

- Billetsalget er gået fantastisk godt. Faktisk har vi slået rekord i år. Vi har aldrig solgt de første 3000 billetter så hurtigt før, og jeg har på fornemmelsen, at vi tænder de røde lamper et godt stykke tid inden 8. juni. Når billetsalget rammer loftet, melder vi udsolgt uden yderligere varsel, udtaler Casper Høgsted fra Sportens Venner som arrangerer Rock i Frederikshavn.

- Det er da ærgerligt, hvis ikke alle får billet, men brandmyndighederne tillader ikke flere gæster på koncertpladsen.

Rock i Frederikshavn bliver skudt i gang kl. 12 - og koncertgæsterne kan glæde sig til følgende navne på store scene: Nephew, Wafande & Shaka Loveless, Birthe Kjær, Lars Lilholt Band, Queen Machine og Østre Gasværk. På Freddy’s Bar Scenen er line-uppet: Sko/Torp, Rasmus Nøhr og Double D.

Billetter købes på www.rockifrederikshavn.dk eller hos vores forsalgssteder: Jyske Bank i Frederikshavn, Skagen, Brønderslev, Sindal og Hirtshals. Føtex Frederikshavn. Anthon Frederikshavn og KIDS CoolShop Frederikshavn og Skagen..

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...