Rock i Frederikshavn er så klar til hitmagerne Wafande, Shaka Loveless - og Birthe Kjær

FREDERIKSHAVN: En 50 års jubilar, en søn af en fransk-dansk mor og en tanzanisk-congolesisk-malawisk-omansk far, en Bob Marley-inspireret dansk rapper og reggae-sanger og tre lokale drenge - Danni, Dennis og Dennis - er klar til næste sommers Rock i Frederikshavn.

Derved har koncertplakaten fået påtrykt: Birthe Kjær, Wafande, Shaka Loveless og Double D med store, fede typer.

Nu er der så kun en ledig plads tilbage på plakaten til koncerten 8. juni. Det navn afsløres 21. november.

- Der kan ikke herske nogen tvivl om, at der er tale om to af Danmarks allerstærkeste liveartister når Shaka & Wafande til sommer lægger vejen forbi Rock i Frederikshavn, fortæller Casper Høgsted fra Rock i Frederikshavn.

- Det bliver så fedt at opleve de to sammen på scenen. Jeg er fan. De har jo produceret hit på hit hver for sig. Med Shaka & Wafande sammen på scenen tegner sommeren 2019 til at kunne blive endnu varmere end i år.

I år fejrer Birthe Kjær sit 50 års jubilæum.

Jubilæet bliver markeret med et imponerende show, hvor Birthe kommer rundt i hele landet med et stort orkester i ryggen, og et bagkatalog som også Rock i Frederikshavn-gæsterne kan glæde sig til.

36 dage før Birthe Kjær startede sin aktuelle 50 års Jubilæums Tour, optrådte hun for første gang i sin lange karriere på Smukfest.

Først gav hun en koncert, der fik flotte, positive omtaler, og bagefter modtog Birthe Kjær sammen med sangerinden Mø årets Smukfest hæderspris for sit markante, musikalske bidrag.

- Det er da enestående, at vi får en 50 års jubilar på scenen. Jeg glæder mig helt vildt til at høre hele Knivholt-gårdspladsen skråle med på ’Vi maler byen rød’ og ’Jeg går aldrig til bal uden trusser, fortæller Casper Høgsted, men mest af alt så krydser jeg fingre for at vejrguderne lytter med, når vi alle skal synge - sommer, sommer og sol”.

Med sig på scenen har Birthe Kjær et 9-mands orkester ’Feel Good Band’ som tager publikum med på en tur nedad memory lane og nostalgiens vej med højdepunkter fra Birthe Kjærs 50 år lange karriere.

I Freddy’s Bar teltet er der reserveret plads på scenen til Frederikshavner-trioen Double D, som består af de tre venner Danni Mikkelsen, Dennis Nielsen og Dennis Worum.

De seneste 25 år har bandmedlemmerne sammen og hver for sig turneret med flere forskellige bands og kunstnere.

Double D optræder med egne numre og fortolkninger af kunstnere som fx: Bob Dylan, CCR, U2, Gavin Degraw, Robbie Williams, Kings of Leon og mange, mange flere..

Billetsalget skydes i gang til Open By Christmas i Frederikshavn 23. november.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...