Der er 15 års fødselsdag med kagemand balloner og indvielse af suttetræet i gågaden hos Red Barnet.

Red barnet åbnede i oktober 2004 butikken i Danmarksgade 30C, Frederikshavn .

Dagen fejres onsdag den 16 oktober i efterårsferien fra kl.10.00 til 17.00 hvor der vil være kagemand kaffe saft og balloner samt 50% rabat på alt børnetøj og dukker i butikken.

Samtidig inviteres alle børn fremover til at aflevere deres sutter på det ny sutte træ, der er opstillet foran butikken, når sutterne afleveres kan barnet vælge en gratis bamse i butikken.

De frivillige i Red Barnets genbrugsbutik har netop børnene som omdrejningspunkt, når de dagligt arbejder med at sortere, rengøre og klargøre tøj, sko, legetøj mm.

Butikken videresælger indleveret tøj osv. for børn mellem 0-10 år og konceptet med at tingene går fra barn til barnføles godt for de frivillige.

- Midlerne vi får ved salg i butikken er bl.a. med til at finansierer vores lokale familieklub, et oplevelses fællesskab for udsatte børn og familier i lokalområdet, med bl.a. ture i svømmehal, besøg i Zoologisk have, biograf osv. Flere af de frivillige i butikken har været med fra begyndelsen og syntes stadig det er verdens bedste sag de arbejder for - nemlig Børnene, fortæller Hanne Jørgensen, frivillig hos Red Barnet

- Vi vil rigtig gerne have flere frivillige , da vi har et stort ønske om at udvide vores aktiviteter både gennem butikken, flere events sammen med handelsstandsforeningen “Frederik” men også gennem familieklubben så vi kunne starte ferielejr for familier i Frederikshavn kommune.

- Så har du lidt overskydende tid og energi samt lyst til lidt fælleskab nogle timer om ugen, så kig ind i butikken og ta en snak med en af de frivillige. Vi ses til fødselsdag, siger Hanne Jørgensen fra Red Barnet i Frederikshavn

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...