Grand Prix-vinder sætter gang i Frederikshavn lørdag 27. april

FREDERIKSHAVN: Gang i Danmark præsenterer vinderen af Dansk Melodi Grand prix 2018 på et show, hvor han følges med sangerinden Gina Michaells.

Rasmussen synger selvfølgelig sit store Grand Prix hit, hvor publikum for chancen for at genopfriske den legendariske vikinge- trampedans.

Derudover synger han udvalgte rocksange, som rigtig mange vil kunne synge med på. Gina vil både synge nogle af de sange hun vandt dommernes gunst på i div. TV shows, samt nogle af sine egne sange.

Rygtet siger at de også sammen har en overraskelse i ærmet.

Rasmussen - populær vinder

Med sit røde skæg, lange hår og sin kraftfulde stemme sejrede den 33 årige Jonas Flodager Rasmussen, da vinderen af dette års Danske Melodi Grand Prix skulle findes i Ålborg.

Sangen ”Higher Ground”, der er inspireret af et sagn om en vikinglegende, endte med at give ham halvdelen af stemmerne og det var dermed uden al tvivl en både populær og suveræn sejr.

Rasmussen repræsenterede Danmark i Europæiske Grand Prix i Portugal og gik med publikums hjælp hjem med en superflot 9. plads i finalen lørdag den 19. maj.

Rasmussen er uddannet fra Aarhus Universitet i dramaturgi og musikvidenskab, og musik og teater fylder i det hele taget meget i hans liv.

Ud over at optræde underviser Rasmussen nemlig på Scenekunstskolen ved Kulturskolen Viborg og som teater- og skriveværkstedsunderviser ved Aarhus Teater Læring.

Gina fra ”All Together Now”

Gina Michaells – Er senest kendt for sin medvirken I ”All Together Now” på Kanal 5, hvor hun blev nummer fire.

Gina står måske umiddelbart foran sit store gennembrud. Hun er lige udkommet med sin nyeste single ”An Angel For You”, som er den første i en stor satsning med et yderst professionelt hold bag produktionen. Flere nye numre ligger klar til udgivelse, og spændende tiltag skal gøre, at offentligheden for øjnene op for, at Gina kan meget mere end at synge andres sange, som hun har gjort til perfektion, siden hun bare var en lille pige.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...