Flow er et nyt tilbud til det især yngre publikum

FREDERIKSHAVN: Til foråret løber et helt nyt initiativ af stablen i det Frederikshavnske.

I Maskinhallens ru omgivelser præsenteres byens første bud på et større endags-event, hvor rap- og urbangenren er i fokus.

Første annoncerede navn er et af Nordjyllands mest kendte rap-navne, i form af Zjakalen, som i de kommende uger vil blive fulgt op af lanceringer af en række andre talentfulde navne fra regionen.

Flow er dog ikke et helt almindeligt bud på et rap- og urban arrangement.

En stor del af de optrædende vil blive bakket op af live-bandet YoungGifted, der er særdeles specialiseret i genren. Bandet består af live-musikere for blandt andre Niarn og Jokeren.

- Vi har ønsket at skabe en live-oplevelse i sin reneste forstand, hvor den ellers playback-dominerede rap-genre kommer endnu mere ud over scenekanten med et ekstra skud energi fra bandet, fortæller spillestedslederen Jens Ole Hvid Amstrup.

Idéen til Flow opstod i samarbejdet med den lokale musiker Jakob ’Zentiakho’ Christensen, der efterspurgte mere fokus på genren i lokalområdet. Dialogen og samarbejdet med musikerne i regionen er et fokus, som nu er blevet taget endnu længere. Jakob Christensens involvering i eventet har bl.a. ledt videre til skabelsen af artistmøder, hvor de optrædende fra regionen sammen med organisationen hér kan være med til at forme Flows identitet mere end det sædvanlige.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...