Linda Hardisty Bramsen er netop ansat som ledende overlæge ved Børne- og ungdomspsykiatrien

KOMMUNEN: Linda Hardisty Bramsen er netop ansat som ledende overlæge ved Børne- og ungdomspsykiatrien i Region Nordjylland.

Hun kommer fra en stilling som afsnitsledende overlæge i ungdomspsykiatrien i Region Midtjylland.

Lægefaglig direktør i Psykiatrien i Region Nordjylland, Tina Gram Larsen, glæder sig til det kommende samarbejde med Linda Hardisty Bramsen.

- Jeg kender Linda som en dygtig og visionær fagperson med et højt energiniveau, så jeg er sikker på, at hun vil blive en gevinst for de mange patienter i Børne- og Ungdomspsykiatrien, siger Tina Gram Larsen.

I 2018 blev knap 3000 patienter behandlet i Børne- og ungdomspsykiatrien i Region Nordjylland.

47-årige Linda Hardisty Bramsen har de seneste knap 5 år været afsnitsledende overlæge for ca. 80 medarbejdere i ungdomspsykiatrisk sengeafsnit i Skejby-Herning samt de tilhørende specialiserede ambulatorier.

- Her har jeg været med til at udvikle retningen og skabe gode resultater med blandt andet nedbringelse af tvang. Det har givet mig lyst til at prøve kræfter med mere organisatorisk ledelse, og med store børn på vej til at flyve fra reden, så er jeg klar til nye udfordringer, siger Linda Hardisty Bramsen, som ser frem til at starte sit nye job med fokus på kliniknær ledelse med dagligt fremmøde:

- Jeg kan godt lide Region Nordjyllands værdier, hvor der bliver arbejdet meget med inddragelse. Samtidig kan jeg mærke, hvordan folk ligesom jeg brænder for deres arbejde med børne- og ungdomspsykiatrien. Selv afsluttede jeg for 7 år siden min speciallægeuddannelse her i Region Nordjylland, og allerede dengang var der et rigtigt godt miljø.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...