Torsdag 19. september danner Aalbæk skoles aula ramme om et foredrag af Michael Brautsch, sognepræst i Frederiksberg Sogn, kendt blandt danskerne som præsten i Tv-eksperimentet ”Gift ved første blik”.

Det er Aalbæk Kulturhus, Ålbæk Borgerforening og Raabjerg Sogns Menighedsråd der står for arrangementet.

Oprindeligt har Michael Brautsch en baggrund i finanssektoren, der foruden har han læst teologi og filosofi.

I dag er han formand for udsatterådet i Frederiksberg kommune, hvor de udsatte primært er hjemløse, misbrugere, psykisk syge og prostituerede. Desuden er han fast paneldeltager i radio-programmet ”Public Service” mandag til torsdag kl. 10-11 på P1, samtidig er han i gang med nye optagelser til ”Gift ved første blik” på DR.

Michael er en skarp foredragsholder inden for etiske, filosofiske og eksistentielle emner, både i relation til privatliv og arbejdsliv. Som publikum er man garanteret et inspirerende og underhol-dende foredrag, som giver stof til eftertanke, men samtidig leveres med masser af humor og i øjenhøjde med publikum.

Når Michael holder foredrag, er det ikke præsten, der aflægger besøg, men mere filosoffen, som stiller skarpt på de ting, vi selv kan influere i vores liv – privat som professionelt.

”SERVICETJEK PÅ TILVÆRELSEN” er et humørfyldt og oplysende foredrag, med et kærligt wake-up call.

Nogle gange er det sundt at stoppe op og lave et eftersyn på tilværelsen: forholde sig til, hvad der virkelig har betydning. Vi gør det ofte ved glædelige begivenheder eller når en ulykke eller krisesituation rammer, men vi skal være bedre til også at gøre det i hverdagen.

Hvad er meningen med livet? Har vi opnået dét, vi vil? Er vi tilstede i NUET eller kigger vi hele tiden fremad med forhåbning om, at ”det hele snart bliver rigtig godt” eller tilbage til ”de gode gamle dage”?

Billetter kan købes i Spar i Aalbæk fra tirsdag d. 20. august.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...