FREDERIKSHAVN: Torsdag 28. marts fik borgerne i Ravnshøj og omegn endnu en mulighed for at hente og sende pakker.

Den dag åbnede PostNord nemlig en såkaldt Collect Shop hos Kiosken i Ravnshøj, hvor man nemt og hurtigt kan hente sine pakker fra den stigende nethandel.

Skal man sende en pakke, er det dog nødvendigt, at den er frankeret på forhånd.

Dermed får indehaver af kiosken, Michael Thomsen, tilført endnu en aktivitet vil den lille virksomhed, som er gået fra at være købmandsforretning til at være en kiosk med spil og lettere grillretter på menuen.

Ud over samarbejdet med PostNord er kiosken i Ravnshøj også udleveringssted for en anden pakketjeneste, så borgerne i Ravnshøj er bogstaveligt godt pakket ind.

- Vi ved, at vores kunder vil hente deres pakker lige dér, hvor det passer dem, og når det passer dem, og åbningen er et vigtigt skridt mod at gøre hverdagen lettere for pakkemodtagerne. Nu slipper borgerne her i området fra at skulle ind til Frederikshavn for at hente pakker, og beliggenhed er meget vigtig for os, siger Gordon Dalsgaard, distriktschef i PostNord.

Der er ikke mange erhvervsvirksomheder i Ravnshøj.

- Vi er nok en fem, seks stykker, men vi og Sørens Auto er nok de mest synlige, siger Michael Thomsen.

PostNord er for tiden i gang med at etablere i omegnen af 500 pakkecentraler som den i Ravnshøj, og den øgede internethandel udgør grundlaget.

Og selv om Ravnshøj ikke er kommunens største by, så er der også et kundegrundlag her.

- Vi er omkring 600 i selve Ravnshøj, og alt efter hvor stor du laver cirklen, så har vi nok 1000 til 1200 husstande, når vi taler om Ravnshøj med opland, oplyser Michael Thomsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...