Grundejerforening hyggede sig på tværs af generationer med bankospillet

FREDERIKSHAVN: Der var atter engang fyldt til sidste plads da Haldbjerg-Vangen Grundejerforening holdt deres årlige bankospil i Maskinhallen 1. november.

Et væld af attraktive præmier samt muligheden for at hygge sig med naboer og venner på en anderledes måde kunne i udpræget grad lokke folk af huse.

Som det plejer var det også i år foreningens kasserer Margit Pedersen, der stod for arrangementet, men en slem forkølelse gjorde, at Line D. Jensen fra bestyrelsen måtte tage tjansen som opråber under spillet.

Midtvejs i forløbet var der mulighed for at købe kaffe med brød til inden de sidste spil blev afviklet.

Der var både mange børn og mange pensionister med og det var tydeligt, at ikke så få betragter bankospillet som en social begivenhed, som er med til at skabe relationer mellem generationerne.

- Det er berigende at se det samvær der er på tværs af generationerne. Det er værd at værne om. Men det er samtidig en glæde som formand for foreningen at betragte de kontakter der skabes eller udbygges imellem naboer og genboer, de baner vejen for en meget mere smidig hverdag i resten af året, og det er måske i virkeligheden det, der er aftenens største gevinst, understreger grundejerforeningens formand, Bjarne Krogh-Pedersen.

Det næste arrangement i Haldbjerg-Vangen Grundejerforening løber af stablen den første søndag i Advent, hvor foreningens nye madpakkehus danner rammen om en hyggelig gang gløgg og æbleskiver, når julen synges ind.

Dette arrangement starter kl. 15.30, så man når at få tusmørket med undervejs mens hyggen breder sig.

Ligesom ved bankospillet er også dette arrangement for alle foreningens medlemmer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...