Duo har fintunet PH’s tekster - det kan man høre 9. marts

FREDERIKSHAVN: Sangerinden Margrete Grarup og pianisten Michael Sunding har fintunet musikken til PH’s tekster og fundet plads til en masse begejstring.

Det vil man kunne høre, når duoen kalder til koncert lørdag 9. marts kl. 16 på Frederikshavn Bibliotek.

Her kommer publikum på tur i dette stykke danmarkshistorie med dens rigdom af ord - nu videre i fuld fart og fineste form, mens rytmen vugger i fjedrene, går turen fra hovedvejen og ud af spændende, snoede sideveje.

Ser man på PH’s udtryk som tekstforfatter, er spændvidden enorm med alt fra børnerim til revysatire, fra sjov til samfundsrevsende, fra syre til base - og på samme måde spænder Grarup og Sunding musikken op, så den understreger ordenes naturlige PH-værdi.

De to musikaske gæster har været vidt omkring i deres karrierer – også genremæssigt.

Margrete Grarup har blandt meget andet to nomineringer til Danish Music Awards med sig, bl.a. som bedste vokal i samarbejdet med Kaare Norge og stor turnéefterspørgsel med bandet Grarup Allstars.

Derudover underviser hun i sang på Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg, og er en efterspurgt solist, når det skal være særligt intenst, ærligt og swingende.

Michael Sunding har tidligere med stor succes fornyet nationalt arvegods og givet det nyt liv med flere anmelderroste udgivelser.

Billetterne finder du på bibl.frederikshavn.dk eller på dit lokale bibliotek.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...