Fjerde bind i Janus la Cour-serien er på gaden

FREDERIKSHAVN: Forfatteren Peter Have Jensen har nu skrevet fjerde bind i Janus la Cour-serien.

- Serien er en virkelighedsnær og indsigtsfuld business-thriller, der udspiller sig i det særlige miljø, der findes i krydsfeltet mellem den danske adel, en særlig del af forretnings- og finansverdenen og det københavnske jetset.

Omdrejningspunktet er de evigt gyldige drivkræfter bag menneskets handlinger; penge, magt og sex, lyder det fra forfatteren.

Titlen på den ny roman er Vangsborg Gods, og bogen handler blandt andet om voldsomme familiestridigheder i et par større virksomheder, som giver stjerneadvokaten Janus la Cour store udfordringer.

Samtidig udfordres han internt af fire unge advokater.

Gravid og nyforelsket kæmper Camilla Nedergaard som konstitueret bankdirektør både med bagmandspolitiet og Finanstilsynet samtidig med, at der hos et par af bankens kunder er identificeret mistænkelige transaktioner.

Hofjægermester og kammerherre Knuth Asgar Vangsborg har overdraget godset på Fyn til sin søn Carl Gustav. Han har som en ny aktivitet for godset påbegyndt produktion af medicinsk hamp, der skal bruges til fremstilling af cannabisolie, men to af Carl Gustavs venner fra kostskoletiden har helt andre planer med den producerede hamp...

Vangsborg Gods udkom 30. november.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...