KOMMUNEN: Med invitation fra Den Konservative Vælgerforening i Frederikshavn Kommune fandt medlem af Europa-Parlamentet Pernille Weiss, Konservative, en ledig dag i en travl kalender til at besøge Sæby og Frederikshavn.

I Sæby var første besøg på Nordmark A/S, hvor Morten Mørk og Michael Jacobsen byd velkommen og viste fabrikken frem.

Nordmark A/S kan bidrage med viden og erfaring indenfor vind/energi-området både som dansk virksomhed og som international spiller i markedet.

I Frederikshavn var der først besøg på Orskov Yard.

Christina Ørskov og Lars Fischer fortalte om familievirksomheden og behovet for genåbne grænser for at få produktionen normaliseret igen.

Pernille Weiss blev orienteret om den kæmpe investering i fremtid og arbejdspladser som Orskov Yard har lavet.

En ny stor flydedok er tæt på færdigbygget i Tyrkiet og ankommer til Frederikshavn i juli måned.

Efter Ørskov var der besøg hos Mikkel Seedorf og Frederikshavn Havn.

Pernille Weiss hørte om udviklingen på havnen, hvor hun var specielt interesseret i de aktiviteter, som er skabt de seneste år. Hun fik en gennemgang af økonomien og baggrunden for strategien samt en rundtur på havneområdet.

Pernille Weiss kan tage denne viden med tilbage Bruxelles for at støtte op om den fortsatte udvikling af havnen.

Sidste stop på turen var et kik på vandmiljøet ved Sæby Å efter invitation af Sæby Lystfiskerforening.

Med på rundturen havde Pernille Weiss følgeskab af spidskandidat for Konservative til kommende byrådsvalg John Henriksen, samt formand og næstformand for Konservative Vælgerforening i Frederikshavn Kommune Tomo Kijanovic og Thomas Rugholm.

Vælgerforeningen er glade for det tætte og konstruktive samarbejde der er opbygget med Pernille Weiss og planlægger endnu et besøg i Frederikshavn Kommune i løbet af året.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...