De seneste år har Dafolo inviteret pensionerede medarbejdere til julefrokost og i år var ingen undtagelse

Der var gensynsglæde med tidligere kollegaer og mulighed for at møde firmaets nye adm. direktør Henrik Brandt ved julefrokosten for pensionerede medarbejdere hos Dafolo.

De seneste år har Dafolo inviteret pensionerede medarbejdere til julefrokost. I år ingen undtagelse. Og selvom gæsterne har skiftet et aktivt arbejdsliv ud med en travl seniortilværelse, er der meget stor interesse for at følge udviklingen i Dafolo.

Virksomhedens adm. direktør Henrik Brandt, der tiltrådte i oktober, gav en status på alle forretningsområder blandt andet med rundvisning i den tidligere produktionshal, der nu er inddraget til pluklager for de tusindvis af bøger, Dafolo ekspederer for et stort antal forlag.

Ud over traditionel julemad bød dagen på gode snakke og genfortælling af historier om Dafolo gennem tiderne. For adm. direktør Henrik Brandt var arrangementet en særdeles positiv oplevelse, der understreger, at Dafolo i en lang årrække har spillet en stor rolle i mange menneskers liv og erhvervslivet i og omkring Frederikshavn. Han fortæller; ”Dafolos tidligere medarbejdere fortalte med både begejstring og humor om deres oplevelser gennem tiderne. At kende fortiden er et godt afsæt for at forstå Dafolos nuværende forretning og sætter nye tanker i gang i forhold til at forme fremtiden for virksomheden.”

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...