Julen bliver en fest med lokale twist i Krudttårnets historiske ramme

FREDERIKSHAVN: Et helt nyt samarbejde om mad og oplevelser i Krudttårnet, er netop blevet søsat.

Peter Jensen, der er souschef i Scandic The Reefs køkken og Karsten Andersen, Fonden Tordenskiold, arbejder nemlig i sammen om udvikling og produktion af de menuer, som The Reef leverer til årets stemningsfyldte og intime julearrangementer i Krudttårnet.

Det er et udviklingsarbejde, hvor der er lagt vægt på lokale råvarer tilsat et stænk historie i byens gamle Krudttårn.

Ideen har ramt plet i en sådan grad, at der nu kun er få ledige pladser tilbage til 8. december.

- Køkkenet på Scandic The Reef består af et super professionelt team, og det er meget positivt

- Det har været super sjovt at arbejde sammen med køkkenet på Scandic The Reef om dette nye tilbud i Frederikshavn, fortæller Karsten Andersen.

- Vi er kommet godt fra start, og jeg er helt sikker på at modellen med en ekstern leverandør af de menuer, vi ønsker at udvikle til Krudttårnet, er rigtig god.

De nye initiativer i Krudttårnet blev præsenteret allerede i forbindelse med Fonden Tordenskiolds opsætning, af jubilæumsforestillingen Historien om købstaden i september, og ideen med stemningsfyldte og intime julefrokoster i Krudttårnet har givet pote.

Krudttårnsoplevelser er nemlig en unik kombination af tårnets fantastiske fysiske ramme og historie, og er på den måde en fin helårsniche og et nyt tilbud til både lokale og områdets gæster.

For et par år siden, indledte Fonden Tordenskiold og Frederikshavn Havn et samarbejde om udvikling af Krudttårnet og pladsen ved tårnet.

Målsætningen var at skabe en række nye oplevelses-pakker, som i samarbejde med lokale hoteller, eksterne rejsearrangører, samt Stena Line, kunne understøtte de mange indsatser der gøres for at hente besøgende til Frederikshavn.

- Vi er overbeviste om, at Krudttårnet og den fortælling, vi folder ud i tårnet, er en rigtig spændende mulighed i den sammenhæng og i øvrigt et tilbud for det lokale erhvervsliv i forhold til f.eks. kunde- og medarbejder arrangementer, siger Karsten Andersen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...