KOMMUNEN: 2020 har været et hårdt år for Ishockeyklubben, der har kørt på lavt blus grundet coronakrisen.

Alligevel er der løbet penge ind på foreningernes konto – men fra en ganske atypisk donor.

Siden september 2019 har kunder i føtex Frederikshavn nemlig doneret flaskepant til Frederikshavn Ishockeyklub, når de har pantet.

På et år er der indsamlet 6278 kroner.

- Det har haft stor betydning for foreningen, fortæller formand Søren Klyvø.

- Foreningen har stor fokus på rekruttering af nye unge ishockeyspillere og har etableret et godt samarbejde med både skoler daginstitutioner og fritidsordninger i Frederikshavn om at tilbyde ishockey til børn og unge.

- Her er bidraget fra Føtex pantdonationer kærkomment, så vi kan lave et godt tilbud til børnene, fortæller Søren Klyvø.

At valget faldt på Frederiks ishockeyklub ungdomsafdeling, skyldes ifølge varehuschef i føtex Frederikshavn, Claus Bøje, at den er med til at danne rammerne for, at børn og unge kan dyrke sunde fritidsinteresser.

De sunde vaner er nemlig noget, man bakker op om i føtex Frederikshavn.

- Ishockey er en populær sport i Frederikshavn, og sunde fritidsinteresser samt godt kammeratskab i klubben er vigtige ting.

- Så derfor støtter Føtex Frederikshavn op om det, fortæller varehuschef, Claus Bøje.

Selv om der allerede er samlet 6278 kroner ind til foreningen, vil føtex Frederikshavn fortsat støtte op om foreningens arbejde for børn og unge.

Derfor kan kunderne fortsat donere deres pantpenge i butikken.

- Så husk at trykke på donationsknappen, når i panter og vær med til at give børn og unge flere muligheder for gode vilkår for godt kammeratskab og sunde fritidsinteresser, siger varehuschef, Claus Bøje.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...