Tirsdag 6. august viser Palads A STAR IS BORN ENCORE én sidste gang. Det skyldes

Filmfans i hele Danmark har stemt på Bradley Coopers film, som den bedste af Biografklub Danmarks filmprogram sæson 18/19.

’A Star is Born – Encore’ er en længere version af publikumshittet, om den stærke kærlighed mellem to musikere.

Den nye udgave indeholder to helt nye scener samt længere varianter af eksisterende scener, herunder a cappella versionen af den Oscar-vindende sang ’Shallow’.

Herudover vil filmen også indeholde en helt ny sang, der hidtil kun har været at finde på soundtracket, nemlig sangen ’Is That Alright?’, som Ally synger til Jackson til deres bryllupsreception.

Bradley Cooper spiller den erfarne musiker Jackson Maine, der ved et tilfælde opdager - og bliver stormende forelsket i kunstneren Ally.

Hun knokler som servitrice og har næsten opgivet sin drøm om at slå igennem som sangerinde... indtil Jack lokker hende ind i spotlightet.

Men selvom Allys karriere hurtig tager fart, vakler deres skrøbelige kærlighedsforhold, da Jack kæmper en hård kamp mod sine indre dæmoner.

Denne aften kan man se eller gense den forlængede version af filmen til kun 80.-

Palads Teatret er vært ved et glas vin inden filmstart.

Onsdag den 7. august er der verdenspremiere på BTS - Bring the Soul The Movie. BTS er et boyband fra Syd Korea i genren kendt som K-POP.

BTS har millioner af hengivne fans i hele verden, også mange i Danmark, fansne hedder BTS ARMY, og denne film er blevet til under bandets verdensomspændende LOVE YOURSELF tour. Denne gang komme vi med bag scenen, og møder drengene mens de arbejder og slapper af sammen.

Filmen vises eksklusivt i biografen i perioden 7. august - 11. august. Dagen efter deres sidste koncert i Europa, som fandt sted på en tagtop i Paris, fortæller BTS deres egen historie om at opleve alle de nye byer i hele verden, og om at optræde for tusindvis af deres fans.

Publikum får et glimt af BTS’s verden mens de ikke er på scenen, intime gruppesamtaler og spektakulære koncertoptrædender fra deres tour.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...