Der bydes på både kunst, kaffe og modeltog

KVISSEL: Efter en pause sidste år er Kvissels Venner endnu engang klar med kunstudstilling i Påsken.

Den gamle hyggelige station er den perfekte ramme om café og kunst. Her kan eftermiddagskaffen nydes samtidig med, at man kan beskue de forskellige kunstneres kreationer.

Af udstillere kan bl.a. nævnes: Jens Kranen, som laver flot fotokunst. Jens Kranen har lovet at lave en udstilling med billeder fra Kvissel og omegn.

Desuden udstiller følgende kunstnere malerier: Hanne Godtliebsen, Christine Jenny-Tamborini, Thomas Justinussen, Lisbeth Derry, Anne Lindhardt og Marietta Hauge. Der vil være både abstrakte og mere klassiske motiver.

Der er også noget for børnene og andre modeltogs-interesserede. Modeljernbaneklubben holder åbent sammen med kunstudstillingen.

Her kan man se en kæmpe bane, der har mange stationer i Vendsyssel. Medlemmerne har selv lavet modeller af flere af stationerne og banen fylder hele 1. sal af den gamle stationsbygning.

På stationen har der i vinterens løb været aktivitet i trædrejeværkstedet – et flot værksted med alle faciliteter. To hold er blevet undervist af Karl Erik Jensen og Bent Sjøberg Carlsen. Her er der blevet lavet flotte lysestager, fyldepenne mv.

Disse ting bliver også udstillet og solgt til overkommelige priser. Der er fri entré til kunstudstillingen.

I caféen bliver der mulighed for at købe kaffe og kage. Udstillingen er åben i påskedagene fra torsdag til lørdag klokken 13-16.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...