Vi spørger ind til den unge sangers smag og ønskemusik

FREDERIKSHAVN: Frederikshavn har fostret mange dygtige, kvindelige sangsolister senest Amalie Tørholm og Lise Robenhagen Hjørne og nu er næste generation klar.

Camille Haven Beck er gået hele vejen til finalen i Voice Junior, som sendes lørdag aften.

Hun er 12 år gammel, går i 6C på Bangsbostrand Skole og bor i Kilden sammen med sin familie, mor Lene, far Jacob, bror David samt hunden Ottie.

Vi har talt kort med Camille for at høre lidt om hendes interesser og hendes forhold til musik.

Så vil du vide mere om Camille og hendes smag - så kig endelig med videre.

Hvornår fandt du ud at du kunne synge?

Jeg har altid fået at vide at jeg var godt til at synge og har også altid haft lyst til at synge.

Synger du også i badeværelset?

Jeg synger faktisk altid når jeg går rundt i huset eller er på vej til skole. Og så hører jeg også gerne musik når jeg rydder op – ellers bliver det kedeligt.

Har du nogen kunstnere der er dine favoritter?

Der er ikke nogen kunstnere der er mine favoritter – men jeg synes at Michael Jackson og Elvis Presley er meget spændende, fordi de er en stor del af vores musikhistorie.

Og hvad hvis du skulle vælge en dansk kunstner?

Jeg kan jo godt lide Wafande, men det er fordi han er min ven – men jeg synes at Lukas Graham er den bedste danske sanger.

Er der en speciel sang der gør dig i godt humør?

En sang jeg altid hører er ”somebody that i used to know” med Gotye – den er bare så god.

Udover at synge spiller du så et instrument?

Jeg spiller lidt guitar og så spiller jeg klaver. Det har jeg nu spillet i 3 år på musikskolen, hvor jeg kommer flere gange om ugen. Og så er jeg ved at lære mig selv at spille guitar.

Udover at synge har du så nogen fritidsinteresser?

Jeg går ikke til nogen sport men synger både i kirkekor og i kor på musikskolen hvor jeg også går til samspil. Det er så sjovt at spille og synge sammen med andre.

Hvordan er det at blive den kendte Camille fra TV?

Jeg kan godt mærke at der er nogen der lægger mærke til mig. Den anden dag var der et par fra 0’te klasse der kunne kende mig fra TV og gerne ville hen for at sige hej til mig. Men ellers er det ikke slemt.

Bliver du aldrig nervøs når du skal ind på scenen?

Jeg kan godt blive lidt nervøs, men vi øver det meget igennem hver gang. Første dag med almindeligt tøj på hvor det er koreografien der bliver øvet igennem og næste dag med de rigtige kostumer og rekvisitter inden den rigtige optagelse.

Følger din klasse også med på TV?

Min klasse bakker mig godt op og jeg har haft to af mine veninder med i København til prøverne.

Camille virker generelt helt upåvirket af al tumulten og er bare en glad og smilende 12 årig pige, som forhåbentlig lørdag aften kan sikre sig førstepladsen i konkurrencen.

Herfra krydser vi i hvert fald fingrene. Og uanset om det bliver til en første eller andenplads, kan man ikke rokke ved hendes store talent, som det bliver spændende at følge fremover.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...