Bestyrelsesmedlem i Østifterne og delegeret for Nordjylland, Carl J. Brandt havde en stor check med, da han forleden besøgte krisecentret for voldsramte kvinder i Frederikshavn.

Da han på centret mødte bestyrelsesmedlemmer for krisecentrets frivilligeforening, fandt han ud af, at beløbet på den check, han havde med som et tilskud til forbedring af det rekreative miljø for kvinder og børn på centret, allerede var øremærket til et legetårn på krisecentrets legeplads.

Østifterne, der har til formål blandt andet at støtte almennyttige formål og at medvirke til skadeforebyggende aktiviteter og at støtte humanitære støtte- og hjælpeaktiviteter, havde bevilliget krisecentret 50.000 kroner til forbedring af det rekreative miljø for de børn, der følger med deres mor, når hun er nødt til at bruge centret.

- Vores legeplads er et vigtigt aktiv for børnene som for nogles vedkommende er nødt til at være på centret i længere tid, og de legemuligheder og kreative udfordringer, den byder på, er begrænsede.

- Derfor har vi et stort ønske om at forbedre den, fortalte pædagog og familieterapeut Pernille Hugger, i forbindelse med Carl J. Brandts besøg.

De 50.000 kroner er tilstrækkeligt til et stort legetårn med blandt andet en rutschebane og en klatrevæg, og tårnet er indrettet, så det senere kan udvides med andre aktivitetsmuligheder, og Brandt kunne fortælle de frivilliges repræsentanter, at man godt kan søge Østifterne om støtte mere en én gang.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...