FREDERIK, Sæby handelsstand og handelsstanden på Læsø klar til parløb om gavekort

FREDERIKSHAVN: FREDERIK-gavekortet har været et aktiv for Frederikshavns handelsliv siden 2006.

Sådan er det også med gavekortet i Sæby.

Men nu får gavekorts-projektet yderligere vind i sejlene.

Sæby, Læsø og Frederikshavn har nemlig truffet en principbeslutning om at gå sammen om at skabe et fælles gavekort for alle tre handelsområder - og det betyder, at det nye gavekort dermed bliver Nordjyllands største med flest indkøbsmuligheder for gavekortets indehavere,

Det var FREDERIKs handelschef Dan Kobberup, der afslørede den nye satsning på generalforsamlingen torsdag aften - en generalforsamling, der også havde deltage af repræsentanter fra Sæby og Læsø.

- Ved at stå sammen bliver vi Nordjyllands mest attraktive gavekort og vi har en klar forventning om, at det vil betyde en ganske betragtelig meromsætning på sigt til gavn både for os i Frederikshavn, men sandelig også for Sæby og Læsø, siger Dan Kobberup

Gavekortet er endnu kun på tegnebrættet, men det vil være en realitet i løbet af foråret.

Formanden for Sæby Handel, Michael Christensen, glæder sig til at samarbejdet bliver realiseret.

- Vi ser store muligheder i samarbejdet og er ikke i tvivl om, at det vil komme alle til gavn, sagde Michael Christensen.

I dag anvendes FREDERIK-gavekortet hos et stigende antal af FREDERIKs medlemmer, hvilket betyder, at kunderne kan shoppe tusindvis af produkter og oplevelser over 90 steder i byen.

Når det nye gavekort præsenteres senere på foråret vil der være over 200 butikker og restauranter, der tager mod gavekortet.

I 2019 udløste FREDERIK-gavekortet en samlet salgsomsætning på ikke mindre end kr. 4.721.338.

- Det er et flot resultat, og det er naturligvis vores ambition sammen med salgsstederne at skabe yderligere vækst i 2020. Med vores nye samarbejde med Sæby Handel og Læsø, forventer vi en samlet omsætning på over kr. 5.5 millioner, siger handelschef Dan Kobberup.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...