Direktøren er nu på plads

NORDJYLLAND: Væksthus Nordjylland bliver til Erhvervshus Nordjylland fra årsskiftet, og med det følger med en stærkere organisation og nye muligheder for at skabe vækst og udvikling i alle dele af det nordjyske erhvervsliv.

Erhvervshus Nordjylland skal bidrage til at skabe bæredygtig vækst og velstand i hele Nordjylland, og målet med det nye Erhvervshus er at styrke erhvervsfremmeindsatsen og gøre det nemmere for virksomheder at finde vej til specialiseret sparring og tilbud.

Bag Erhvervshus Nordjylland står Frederikshavn og de øvrige 10 kommuner i Nordjylland.

- Bestyrelsen har været meget tilfreds med de resultater, som Væksthus Nordjylland har skabt de sidste 16 måneder med Lars Erik Jønsson som adm. direktør. Væksthuset har samtidig håndteret overgangen til Erhvervshus på en effektiv og målrettet måde, og Væksthuset har allerede arbejdet indgående med de strategiske overvejelser omkring det fremtidige erhvervsfremmesystem i Nordjylland. Derfor ser den samlede bestyrelse meget positivt på, at vi har mulighed for at ansætte Lars Erik Jønsson som administrerende direktør for Erhvervshus Nordjylland, siger Mogens Christen Gade, formand for bestyrelsen i Erhvervshus Nordjylland.

Erhvervshus Nordjylland vil fremadrettet tilbyde alle virksomheder i Nordjylland mulighed for specialiseret vejledning inden for bl.a. udvikling af produkter, processer, markedsføring, internationalisering, finansiering samt ledelse, organisation og kompetenceopbygning.

I bestyrelsen har blandt andet Rikke Gandrup adm. direktør for Color Hotel Skagen, sæde.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...