Mange gik nemlig forgæves til første foredrag

FREDERIKSHAVN: Mandag 26. februar arrangerede foreningen Hangarens Venner et foredrag på Knivholt om ”Modstandsbevægelsens flugtrute fra Nordjylland til Sverige under 2. verdenskrig.”

Foredragsholderen var Henning E. Sørensen, som blandt andet har været med til at etablere en udstilling i Sæby om flugtruten.

Tilstrømningen til foredraget var overvældende. Der var omkring 100 tilhørere, og mindst 30 måtte gå skuffet hjem igen, da der ikke kunne presses flere ind i foredragssalen.

- Det var glædeligt for den arrangerende forening, at interessen for emnet var så stor, og vi beklager, at der ikke var plads til alle.

Foredraget vil derfor blive gentaget tirsdag 19. marts klokken 19 på Knivholt.

Foreningen Hangarens Venner har til formål at vedligeholde og formidle flyhangaren ved Knivholt, som var en del af den tyske besættelsesmagts installationer under 2. verdenskrig, og som efter befrielsen udgjorde en del af rammen for den tyske flygtningelejr.

Foreningen, der har formel tilknytning til Knivholt Hovedgaard og Nordjyllands Kystmuseum, drives af frivillige, og i sæsonen er hangaren åben hver onsdag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...