CrossFit er populært og nu får Frederikshavn et helt nyt center. Det er Charlotte Kamp Thuesen og Mikal Toft der som nyt makkerpar, står bag Box7 som det nye center hedder. BOX er den amerikanske betegnelse for et crossfit træningscenter.

Charlotte har tidligere været daglig leder i CrossFit Frederikshavn og senest drevet Kamp Fitness på Kirkepladsen, som nu lukker og flytter med i Box7.

Mikal Toft er kendt fra Kattegat Silo, hvor han med stor succes kører personlige træningsforløb på 8-12 uger, hvilket han også fortsætter med.

Ideen til samarbejdet opstod, da Mikal savnede muligheden for at følge sine kunder, når de var færdige med deres forløb i Siloen. Han kontaktede Charlotte, som kunne fortælle at hun allerede var i gang med at lede efter større lokaler – og så var samarbejdet skabt.

De 400 m2 nye lokaler i Sjællandsgade 7, bliver totalt moderniseret med lækkert udstyr, omklædning med bademuligheder, samt hyggeområde hvor der er mulighed for at mødes og slappe af før eller efter træning. Den store endevæg bliver dekoreret af et superflot maleri af den lokale kunstner Cristophe Siel. Til foråret skal facaden og området omkring centret også renoveres.

Vi håber på at kunne få de helt almindelige frederikshavnere op af sofaen, og vi tilstræber at lave en hyggelig atmosfære, hvor alle føler at de kan være med. På vores holdplan har vi WOD (workout of the day), HIIT (høj intensitet og interval) samt ENDURANCE som er konditions- og udholdenshedstræning fortæller Charlotte, som bliver Boxmanager og som også vil køre Bootcamp’s, som er 8 ugers træningsforløb. Holdplanen kan allerede nu ses på box7.dk.

Alle kunder har mulighed for på mobilen at følge deres egne træninger i WODIFY, som er et atlet udviklingssystem. Her er der mulighed for at føre en træningsdagbog, så man kan følge sin udvikling. App’en bruges også til sign-in og fungerer som et forum for Box’ens medlemmer.

Der bliver ikke meget tid til julefrokoster i år, men det gør ikke så meget, for vi glæder os begge helt vildt til at vise det færdige resultat frem, når centret åbner den 2. januar fortæller Charlotte.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...