Ny formand og to nye æresmedlemmer i Nye Borgerlige Frederikshavn Kredsen. Der sker noget i partiet lokalt nu. Grundet corona, har foreningsarbejdet i Nye Borgerlige ligget stille, men nu har man fået holdt møde i den nye bestyrelse. Det fortæller den nye formand Birte Rugholm.

- Frederikshavn Kredsen som dækker Frederikshavn og Læsø kommuner fik ny formand midt i februar måned, da daværende formand Bjarne Jørgensen ikke ønskede at genopstille. Jeg var næstformand, blev derfor valgt som ny formand. På vores første bestyrelsesmøde her i eftersommeren udnævntes den tidligere formand Bjarne Jørgensen som nyt æresmedlem af Frederikshavn Kredsen, grundet hans store ihærdige arbejde som formand for kredsen, som regionsansvarlig, samt i hovedbestyrelsen. Æresmedlem Poul Dürke som opstartede Frederikshavn Kredsen i 2015, og som var kredsens første formand, blev ved samme lejlighed også beæret med en velfortjent buket, oplyser Birte Rugholm.

Hun har været med i Nye Borgerliges bestyrelse fra Frederikshavn kredsens begyndelse.

Birte Rugholm sidder som den ene af Frederikshavn Kommunes to repræsentanter i plejehjemmet Caspershus bestyrelse. En udvalgspost som Nye Borgerlige blev tildelt af Det konservative Folkeparti, som Nye Borgerlige var i valgforbund med til kommunalvalget, og som grundet Nye Borgerliges stemmer fik en plads i byrådet.

På det konstituerende bestyrelsesmøde kom bestyrelsen til at se sådan ud: Formand Birthe Rugholm, næstformand Betty Steglich-Petersen, kasserer Henning Lyk, sekretær Iben Kürstein, samt bestyrelsesmedlemmerne Poul Bundgaard, Hans Sønderborg og Lars Trie, samt suppleanterne Christian Fredborg og Susanne Møller..

Til trods for den stille periode som skyldes Covid-10, så kan Birthe Rugholm glæde sig over en stor tilstrømning af nye medlemmer til kredsen.

- Frederikshavn Kredsen er kun 5 år gammel, og vi nærmer os de 150 medlemmer. Det store medlemstal skyldes hovedsagligt, at alle Nye Borgerliges fire folketingsmedlemmer kæmper en brav kamp i Folketinget for Nye Borgerliges principper, som bl.a. omhandler mindre stat, mere menneske, fælles ansvar for samfundets svageste, lav skat og høj vækst. Og så kæmper de også for, at islam ingen indflydelse skal have i det danske samfund, og at kriminelle udlændinge skal udvises efter første dom.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...