JUL: Med corona-pandemien i baghovedet har man valgt at droppe det fælles arrangement i Haldbjerg i år

Det har gennem årene været en fast tradition i Haldbjerg og Vangen, at når juletræet blev tændt, så mødtes man til en god gang gløgg og æbleskiver mens man sang et par julesange.

Med corona-pandemien i baghovedet har man imidlertid valgt at droppe det fælles arrangement i år og i stedet for nyde de to flotte juletræer hver for sig.

Det har været Haldbjerg-Vangen Grundejerforening, som har stået bag arrangementet, og foreningens formand, Bjarne Krogh-Pedersen, siger i forbindelse med aflysningen:

- Vi kan sagtens leve uden den traditionelle juletræstænding, for os er det mere vigtigt at alle vore medlemmer trives i disse trælse tider og ikke får smittet hinanden. Forhåbentlig ser det hele bedre ud næste jul, så må vi jo tage revanche der med dobbelte portioner af både gløgg og æbleskiver.

- Vi kan heldigvis glæde os over, at de to superflotte grantræer som Frederikshavn Kommune har sat op her hos os, igen i år hører til blandt de allerflotteste træer i hele denne ende af Vendsyssel. Vi er meget tilfredse med vore juletræer, slutter formanden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...