Morten Christensen er netop tiltrådt på skolen i Jerup

JERUP: 1. november tiltrådte Morten Christensen som ny skoleleder på Privatskolen i Jerup.

Far til Smilla, gift med Trine, lærer, amatørfotograf, natur-tosse, musikfan og bogorm, sådan beskriver Morten Christensen sig selv på sin Facebook-profil, og kan nu også tilføje: Leder for privatskolen, dens lærere og i skrivende stund 35 elever.

I 2004 blev Morten uddannet som lærer på Silkeborg Seminarium, med fagene dansk, samfundsfag og historie.

Kort efter sin uddannelse drog Morten til Nuuk i Grønland, hvor han var folkeskolelærer i 12 år.

Under opholdet i Grønland tog han også diplomuddannelsen i pædagogisk psykologi og en master i almen pædagogik på Grønlands Universitet.

I 2016, efter 12 år i Nuuk flyttede Morten med familien til Pandrup, hvor han blev skoleleder på Vesthimmerlands Naturfriskole.

Men Morten søgte nye udfordringer og søgte derfor jobbet som skoleleder på Privatskolen i Jerup.

De 80 km daglig kørsel fra Pandrup til Jerup og hjem igen, afskrækker ikke Morten, der bruger tiden i bilen konstruktivt.

- Det er ”alene tid” der bliver brugt til, at reflektere over dagens begivenheder, og planlægge morgendagens opgaver, forklarer Morten Christensen, som også bruger meget tid på at være synlig, det være sig til dagligt på skolen, ved arrangementer og i byen, hvor han ofte tager sig en løbetur og giver sig tid til at tale med Jerups borgere når han møder dem.

- Jeg elsker naturen i området, og turene giver mig et indtryk af byen og af dem der bor her, fortæller Morten Christensen.

Morten bifalder det store arbejde bestyrelsen på Privatskolen i Jerup har udført i den tid skolen har været uden leder og vil naturligvis følge op på det.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...