Slåbrock Trio har skiftet en tredjedel af besætningen ud

VENDSYSSEL: Slåbrock Trio, der spiller videre på arven fra Slåbrock Bands gyldne periode for 40 år siden, har måttet tage afsked med Andreas Svaneborg.

Skilsmissen er sket i bedste forståelse.

- Vi har fået mere og mere at lave i trioen, og Andreas manglede tid til en række andre musikalske opgaver, siger Slåbrock-sangeren Kjeld Torbjørn. Vi respekterer hans valg, men er selvfølgelig kede af at sige farvel efter næsten fem år sammen. Heldigvis fik Andreas lov at slutte af i trioen med to store succes-oplevelser her i starten af året.

Slåbrock Trio har haft et par guitarister til optagelsesprøve, men er endt med at sige velkommen til Torkild Mørch Albrechtsen - og hvis efternavnet forekommer bekendt, så er det, fordi han er søn af trioens anden guitarist, Ole Albrechtsen.

Den ny mand arbejder lige nu ihærdigt med Slåbrock-materialet, og han får debut torsdag 21. marts, hvor trioen giver koncert i Bryggerstuen på Løkken Bryghus.

- Det er et helt nyt koncept for os, siger Kjeld Torbjørn. Vi spiller nemlig på én gang intim-koncert og éntime-koncert. Det betyder, at vi spiller ca. 60 minutter, og vi gør det total unplugged – altså uden forstærkeranlæg og mikrofoner overhovedet. Det vil bl.a. sige, at jeg gamle mand skal råbe hele lokalet op uden elektrisk hjælp! Man få sgu sine udfordringer…

Slåbrock Trio skal i maj på en mindre turné til Falster, Sjælland og Fyn, i juli er der to koncerter på Skagen Festival – og til september går det løs med turné og hele syv koncerter.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...